gallery/4000x2000_BA logo_horizontal
gallery/IMG_3017

hogyan dolgozunk?

 • Kapcsolatfelvétel:  Keress meg a kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén.

 • Első találkozás: Megismerkedünk, beszélgetünk. Az első beszélgetés alkalmával szeretném, ha mesélnél az igényeidről, vágyaidról, életviteledről, szokásaidról, mutatnál pár olyan enteriőr fotót, amely magával ragad téged, ahol igazán szívesen élnél...

 • Ajánlat: Ezután készítek egy személyre szabott árajánlatot figyelembe véve az egyedi igényeidet. Ennek megfelően alakulnak a további lépések. 

 • Helyszíni felmérés: Helyszíni bejárás során felvesszük az ingatlan méreteit és elkezdjük az egyeztetést a térszervezési, valamint az átalakítással járó technikai megoldásokkal kapcsolatban.

 • Koncepciótervek, látványtervek: Elkészítem az első koncepcióterveket, hangulatmontázst, alaprajzot funkcionális térszervezéssel, látványterveket. Majd tovább pontosítjuk ezeket, amíg elnyerik a végleges állapotot. 

 • Végleges látványtervek:  A végleges látványterveken már azok a burkolatok, tapéták, anyagok és tárgyak szerepelnek, amiket beépítünk vagy elhelyezünk a megtervezett helyiségekbe.

 • Műszaki tervek: Elkészülnek a műszaki tervek. Szükség esetén, minden részletre kiterjedő kiviteli tervek. Így a szakemberek pontosan a látványterveken megjelenített teret tudják kialakítani.

 • Költségvetés:  A kivitelezés során felmerülő költségeket tartalmazza, egy úgynevezett "bevásárlólistát". Igény esetén megbízható szakembereket is ajánlok és az általuk adott ajánlatokat is szerepeltetjük. 

 • Kivitelezés: A kivitelezés teljes folyamatát végigkövetjük. Segítünk a rendelések során és koordináljuk a szakemberek munkáját ügyelve a megvalósításra.

 • Átadás: Átadjuk az elkészült épületet vagy a helyiségeket.

 • Utolsó simítások:  Elhelyezem azokat az elemeket, amiktől hangulatos otthonná változik a tér: szőnyegek, dekorációs tárgyak, festmények, képek a falakon, díszpárnák, stb...

szolgáltatások

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS

A legegyszerűbb, és leggyorsabb megoldás lakberendezési vagy belsőépítészeti kérdések tisztázására. 

 

Előre megküldött helyszínfotókat és információkat követően 1 alkalmas helyszíni tanácsadás történik egyeztetett időpontban, ahol átbeszélésre kerül minden, amivel szebbé, harmonikusabbá teheted otthonodat.

Stílusosabb, vonzóbb, otthonosabb lakást szeretnél, a lehető legkevesebb felújítási munka beiktatásával. Akár teljesen üres a helyiséged, vagy vannak meglévő bútoraid, egy összeszedett stílus tervezéssel bármikor elérhetjük a "wow élményt", akár 2 hét alatt.

 

A szőnyegektől a kárpitokon keresztül

a falszín ill. képek, a függöny kiválasztásáig,

lakberendezési tervezés.

belsőépítészeT ÉS

lakberendezés

Ha új lakást vásárolsz, építkezel, vagy felújítasz, egy profi tervező szakember bevonásával nemcsak látványosabb eredményt tudsz elérni, de időt, pénzt és energiát spórolhatsz meg.
 

Tökéletesen átgondolt funkciók és design elképzeléseid alapján, az üres lakástól a kész otthonig. A Tervezés 3Dlátványtervezéssel történik, így még a kivitelezés előtt pontosan látod elépzeléseidet.

HOmE staging

Szeretnéd ingatlanodat a lehető legrövidebb idő alatt és legmagasabb áron értékesíteni, kiadni? Gyönyörű lakásfotókat látnál, aminek nem tud ellenálni leendő tulajdonosa.

 

Lakások eladásra, kiadásra való professzionális felkészítése, dekorálása és a teljes home staging folyamat kivitelezése. Lakásfotók készítése.