gallery/4000x2000_BA logo_horizontal

Balogh ágnes lakberendezŐ

2015 óta dolgozom lakberendezőként. Munkámban fő célom, hogy olyan harmonikus otthont varázsoljak, amelyben a megrendelőim igazán otthon érezhetik magukat.

 

Több lakberendezési stílusban is szívesen tervezek, de leginkább a modern és a klasszikus elemekkel fűszerezett időtálló modern eklektika áll hozzám közel.

A projektjeim során a legfontosabb célom a megfelelő térszervezés a megrendelőim ízlésére hangolva.

 

Látványtervezéssel kiegészített lakberendező tanulmányaimat a Junior Art Centerben végeztem kiemelkedő ereménnyel. Korábban közgazdászként marketing kommunikációs szakemberként tevékenykedtem. Az ott megszerzett több éves projekt menedzsment tapasztalatomat a tervezések során is hasznosítom.

 

Az évek során számos online és nyomtatott magazinban jelentek meg elkészült munkáim, melyre nagyon büszke vagyok. 2019-ben az a megtiszteltetés ért, hogy a Lakberinfo online magazin 10 legnézettebb lakásbemutató cikke között a 4. helyen szerepelt a Bakáts téri projektem! 2020-ban pedig a DODO Home felkért, hogy egy interjú keretében meséljek arról, hogyan is váltam lakberendezővé. 

 

Vállalom családi házak, lakások, nyaralók, vendéglátóhelyek belsőépítészeti és lakberendezési tervezését, teljes körű kivitelezési munkálatok lebonyolítását, bútorok tervezését, gyártatását, áruk beszerzését, ingatlan lakhatásra kész átadást.

gallery/IMG_3036_vágás

Nőiesre hangolt 95 m2-es polgári lakás élő színekkel, kellemes pasztell árnyalatokkal

 

 

Balogh Ágnes lakberendező múlt évi munkája most látható először online lakberendezési magazinban. A számos kihívást tartogató belső terek komoly átalakuláson vannak túl.

 

Belvárosi lakás Citadellára néző kilátással és nagy belmagassággal. A feladatom három teljes értékű, világos, nőiesre hangolt lakórész kialakítása volt igényes diákbérlők számára. Az eredetileg egy fürdőszobás ingatlan teljes térátalakításon esett át, a tulajdonostól teljes szabad kezet kapva a tervezéshez. 

iNSTAGRAM