Díjszabás*

 

300.000 Ft / 60m2-ig

400.000 Ft / 90m2-ig

500.000 Ft / 120m2-ig

650.000 Ft / 250m2-ig

 

lakberendezés

 

Ha szeretnél stílusosabbá vagy otthonosabbá tenni 1-2 helyiséget, de nem szeretnél nagyobb felújítási munkálatokba fogni, válaszd a lakberendezési szolgáltatást, mely kiváló módja annak, hogy rövid idő alatt csodákat műveljünk egy térrel: saját stílusodhoz illő színeket, burkolatokat, bútorokat választunk, majd felkutatom neked ezek beszerzési helyeit is. A szolgáltatás során igyekszünk a lehető legkevesebb felújítási munka beiktatásával stílusosabbá tenni és berendezni a kiválasztott helyiségeket. A tér elrendezéshez (alaprajz, falak, elektromos kiállások) nem, vagy minimálisan nyúlunk hozzá; a hangsúly a színeken, a stíluson, és a design-on van.

 

Helyszíni felmérés után igényeid szerint egyedi stílustervet készítek neked, mely tartalmazza a színskálát, burkolat, bútor és dekoráció javaslataimat hangulat montázsok formájában. A montázsokat egy képes .pdf katalógus formájában adom át neked, egy egyedi bevásárló listával kiegészítve a tervben szereplő berendezési tárgyakról. A szolgáltatást kérheted látványtervekkel kiegészítve is. 

Szolgáltatás tartalma:

 

1. Személyes találkozás. Elképzelések, igények átbeszélése. Eredeti állapot felmérése.

2. Egyedi árajánlat készítése.

3. Méretezett berendezési alaprajz készítése.

4. Stílustervezés a választott helyiségekhez.

5. Hangulatmontázsok. Színtervezés.

6. Anyagválasztás (burkolatok, egyedi bútorok, dekoráció).

7. Bútorok, lakástextilek, dekoráció ajánlása, beszerzési forrás megadása (bevásárlólista).

8. Árajánlat kérése a betervezett egyedi elemekről.

9. Becsült költségvetés.

10.Boltbejárás 3 alkalommal, vásárlásban való részvétel.

11.Berendezés, dekorációk helyszíni installálása. Elhelyezem a vásárolt elemeket (szőnyegek, dekorációs tárgyak, festmények, képek a falakon, díszpárnák, kiegészítők stb...) melyektől igazán otthonossá válik a tér.

 

 

* A tervezési díj mértéke függ a feladat típusától, a bonyolultsági fokától, a tervezési terület nagyságától, az építészeti adottságoktól, a tervezési szint mértékétől, és a tervezés sürgősségétől. Épp ezért minden feladatra egyedi árajánlatot készítek.