díjszabás

 

80.000-250.000 Ft / m2*

 

 

HOME staging

 

A home staging egy olyan ágazat, amely lakások eladása vagy bérbeadása során figyelembe veszi a belsőépítészetet is. Professzionális tervező bevonásával alacsony áron javíthatod a lakás megjelenését, növelheted annak vonzerejét a vásárlók szemében, azaz növeled az ingatlan értékét.

Barbara Schwartz, a világ egyik úttörője az iparágban, kutatásában bebizonyítja, hogy a home staging alkalmazása átlagosan 10%-kal növeli az ingatlan értékét, és átlagosan 40%-kal csökkenti az eladási időt. Emiatt a home staging egyre népszerűbbé válik.

 

A home stager a szobák állapotának felmérésekor általában számos módot ajánl a lakás vonzerejének növeléséhez. A jól megtisztított falak a frissesség benyomását keltik, az ügyesen felakasztott tükrök pedig optikailag javítják a belső teret. A nem elsőosztályú függönyök mennek a szemétkosárba, csakúgy, mint a futószőnyegek és szőnyegek. Az ilyen eljárások költsége alacsony, és igencsak megkönnyítik a lakás eladását. A vevőnek nem az lesz az érzése, hogy régimódi, elhagyatott helyre lép be.

 

A konyha és a fürdőszoba mindig fontos a lakásvásárló számára. Ezek alapján alakul ki a vélemény az egész ingatlan műszaki állapotáról, tehát ezek a helyiségek nézzenek ki tisztességesen! Érdemes gondoskodni a műszaki hibák kijavításáról, mint például a szivárgó csap. Az általános tisztaság benyomását elősegítik az új törölközők, szalvéták, mosógépek, zuhanyfüggönyök és fürdõszoba-szőnyegek. Ha a csempe mintája elavult, a home stager javasolhatja, hogy speciális festékkel újítsák meg a felületet. Ez kevesebb időt vesz igénybe, mint leszedni csempéket a falakról és a padlóról.

A home staging egységesebbé teszi a lakást, és ezzel egyidejűleg kiküszöböli a szükségtelen karbantartásokat. A szakember tudja, hogyan lehet hatékonyan eladni egy lakást. Csupán kisebb változtatások az elrendezésben (például érdekes dekorációk) jelentősen javítják a lakás képét. Olcsón és gyorsan előkészíti a belső tereket, megteremti a rend benyomását, illetve száműzi a felesleges tárgyakat. Az esemény után profi fotókat kapsz a teljes projektről, amelyeket a hirdetéshez is feltölthetsz.

 

* A tervezési díj mértéke függ a feladat típusától, a bonyolultsági fokától, a tervezési terület nagyságától, az építészeti adottságoktól, a tervezési szint mértékétől, és a tervezés sürgősségétől. Épp ezért minden feladatra egyedi árajánlatot készítek.